Customer Success Support specialist sökes!

PinMeTo växer och behöver förstärkning, är det dig vi söker? PinMeTo hjälper företag att på ett enkelt vis att konvertera digitala sökningar på Facebook, Google, Instagram, Apple Maps och tusentals andra appar och onlinetjänster till fysiska besökare. Bland PinMeTo’s kunder återfinns alltifrån små kedjeföretag till globala branschledande varumärken..

Vårt Customer Success team behöver en person vilken främst skall arbeta med utbildning och support av våra kunder. I arbetet kommer du att stötta kunder i frågor som rör deras digitala skyltfönster mot sina kunder.

Kunderna är mestadels medelstora och stora företag där den gemensamma nämnaren är att de har många fysiska platser, dvs de är kedjeföretag. Arbetet i Customer Success teamet innebär arbetsuppgifter av praktiskt, taktisk och strategisk karaktär och det finns stora möjligheter att utvecklas och växa i rollen. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av framtidens marknadsföring och kommunikation online och hantera en direkt dialog med interna och externa stakeholders.

För att trivas i rollen tror vi du är starkt kundorienterad och serviceinriktad. Vidare tror vi det blir lättare att lyckas om du är strukturerad och noggrann. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du kunnig i, eller som minst intresserad av teknik, digital innovation och location marketing.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till oss. Eller skicka in din ansökan direkt med CV och personligt brev till jobs@pinmeto.com Vi hörs!

UncategorizedBjörn Handell