Join us! Apply for the job as Sales Developer now!

Sales Developer

Vi på PinMeTo ska förstärka vårt team i Stockholm med en Sales Developer. Teamet på PinMeTo i Stockholm är idag tre kollegor, inklusive vår svenska country manager vilken du kommer rapportera till. I rollen som Sales Developer kommer du att arbeta i ett drivet och engagerat säljteam i centrala Stockholm. Du kommer att vara ansvarig för prospektering och första kontakt mot nya potentiella kunder.

Vi kommer ge dig en gedigen utbildning av vår produkt och affärsområde. Vi kommer också att vara ett stöd i bakgrunden under hela säljprocessen, allt för att skapa rätt förutsättningar för dig att lyckas.

PinMeTo är i en stark expansiv fas och rätt person har stora möjligheter att utvecklas och få en betydande roll i bolaget. För att lyckas behöver du vara lösningsorienterad och utbildande för att snabbt kunna lyssna och förstå vad våra framtida kunder behöver.

Kulturen på PinMeTo

Vi har höga mål och alla anställda har ansvar, vi har också kul på jobbet och stor frihet. Professionalism är viktigt men likaledes att inte ta sig själv på alldeles för stort allvar. Vi firar gärna framgångar och ser till att ha det kul på jobbet. Människorna i bolaget har olika bakgrund och erfarenheter, något vi tycker stärker oss.

Vad vi tror om dig

- Du tycker om att arbeta mot tydliga mål och är duktig på att uppnå dem - Du är relationsskapande, gillar utmaningar och vill göra bra affärer - Du har hög social kompetens, är ödmjuk och tycker om att arbeta under eget ansvar - Du är en god lyssnare som fångar upp kundens behov och etablerar ett förtroende - Du har erfarenhet av försäljning och förstår vikten av mötet i en säljprocess och har visat upp goda resultat - Du är kommunikativ och hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

- Bra utvecklings- och karriärmöjlighet - Utbildning för att ge dig en stabil grund i vårt affärskoncept - Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor - Heltidsanställning med fast lön och bra provision - En unik produkt med högt värde för kunden

Om PinMeTo

PinMeTo är en teknisk plattform som hjälper företag med deras närvaro i sök, karttjänster och sociala medier. Tekniken är utvecklad för företag med många fysiska etableringar och som återfinns på många geografiska platser, såsom butik-, restaurang- och hotellkedjor. Enkelt uttryckt hjälper PinMeTo franchise och kedjeföretag att nå konsumenter på de största onlinetjänsterna såsom Google, Facebook, Instagram m.m.

Urvalsprocessen sker löpande så är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Björn Handell, bjorn.handell@pinmeto.com