Customer Success Onboarding specialist sökes!

PinMeTo växer och behöver förstärkning, är det dig vi söker? PinMeTo hjälper företag att på ett enkelt vis konvertera digitala sökningar på Facebook, Google, Instagram, Apple Maps och tusentals andra appar och onlinetjänster till fysiska besökare. Bland PinMeTo’s kunder återfinns alltifrån små kedjeföretag till globala branschledande varumärken.

Vårt Customer Success team behöver en till person som ser till att våra nyblivna kunder får en onboarding i PinMeTo. Det innebär processen med att ta en kund från signerat avtal till de är tillagda som användare, har sitt konto konfigurerat för att passa kundens organisation och är utbildade för att använda PinMeTo.

Kunderna är mestadels medelstora och stora företag där den gemensamma nämnaren är att de har många fysiska platser, dvs de är kedjeföretag. Arbetet i Customer Success teamet innebär arbetsuppgifter av praktiskt, taktisk och strategisk karaktär och du kommer driva flera parallella kundprojekt samtidigt. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av framtidens marknadsföring och kommunikation online och hantera en direkt dialog med interna och externa stakeholders.

För att trivas i rollen tror vi att du är starkt kundorienterad och serviceinriktad. Vidare tror vi det blir lättare att lyckas om du är strukturerad och noggrann. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift utan problem. Vidare är du kunnig i, eller som minst intresserad av teknik, digital innovation och location marketing.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till oss. Eller skicka in din ansökan direkt med CV och personligt brev till jobs@pinmeto.com Vi hörs!

UncategorizedBjörn Handell